mynewspapers.net

Hur till ändra från sekundär till primär undervisning

Hur till ändra från sekundär till primär undervisning


Jobbet för en sekundär skollärare skiljer sig kraftigt från en elementär pedagog. Medan både arbete att utbilda och berika sina elever, är elever som varje grupp arbetar med dagligen väldigt olika. Dessutom har elementära lärare ofta möjlighet att hantera barn när de är yngre och mer lättpåverkade än sina sekundära jämnåriga. Om du undervisa gymnasiet, men skulle föredra att ta itu med yngre, elementära elever, du kanske kan ändra din licens och inför nya och spännande utmaningen presenteras av grundutbildning.

Instruktioner

• Beakta innan du gör några slutliga beslut. Byta din licens kan vara ganska uppgiften. Det är lämpligt att ordna att observera en elementär klass innan du går igenom ansträngningen som krävs för att göra denna övergång. Kontakta en vän eller kollega på en lokal grundskola och ordna att sitta på hennes klass så att du kan vara säker på att elementär undervisning är rätt för dig.

• Kontakta din statliga utbildningsdepartementet att diskutera licens ändring alternativ. I vissa stater, kan lärare som innehar sekundära undervisning grader lätt övergå sin licens till en annan klass nivå. Ring din lokala Pedagogiska institutionen att se om din licens enkelt kan ändras.

• Tala med den rådgivning avdelningen på ett lokalt college att ta emot en revision som beskriver vad du behöver för en kvalificerande grad. Om din Pedagogiska institutionen inte tillåter enkel licens övergången, kan du behöva ta ytterligare kurser. För att bestämma vilka kurser kan du behöva ta, kontakta en området college som erbjuder en grundutbildning examen. Om du ger dina avskrifter till rådgivning avdelning, kan de granska din avskrift och bestämma vilka kurser du skulle behöva slutföra.

• Ta det bemyndigade kurser. Följa råden från departementet rådgivning att slutföra den nödvändiga kursarbeten och få den grad som du behöver få din nya licens.

• Ansöka om din nya licens. Efter avslutad kurser, kan du ansöka om ytterligare en licens med Institutionen för utbildning. Du kan fortfarande behålla din ursprungliga licens, så att du kan övergå till gymnasieutbildning om du senare ångrar. Din nya licens kommer helt enkelt vara ytterligare en licens, öka dina kvalifikationer som lärare.

• Tala med administratörer inom ditt distrikt att se om en överföring kan vara möjligt. Om du gillar undervisning i din nuvarande skolsystemet, kanske du kan stanna kvar i skolan distriktet och överföra till en ny position. Tala med administrationen i din skola, och uttrycka din önskan att överföra.

• Ansöka om elementär undervisning arbetstillfällen inom andra områden. Om du vill undervisa i ett annat distrikt eller elementära positioner är inte tillgängliga i ditt distrikt, kan du behöva överföra till en helt annan stadsdel. Fylla i och lämna in någon ansökan krävs för att få din nya elementära lärarjobb.