mynewspapers.net

Hur till aktivera en T-Mobile Prepaid Phone Online

Hur till aktivera en T-Mobile Prepaid Phone Online


Aktivera din T-Mobile kontantkort mobiltelefon online är nödvändigt när du köper din telefon från en T-Mobile återförsäljare. Förbetalda programmet låter dig hålla din månatliga mobiltelefon kostnaderna i schack, så behöver du bara betala när du använder telefonen. T-Mobile erbjuder en trio av förutbetalda mobiltelefon planer som kan användas på din nya telefon. Du kan också hitta en mängd olika enheter tillgängliga via T-Mobile, inklusive enkla flip telefoner och mer avancerade messaging telefoner.

Instruktioner

• Besök den T-Mobile aktivering hemsida klicket på "Shop". Nästa, välj "Förutbetalda" och välj alternativet "telefon". Aktiveringslänken finns också i avsnittet referenser i den här artikeln.

• Välj din T-Mobile förbetalda plan. Gör ditt val från en av tre planer med hjälp av alternativknapparna på webbplatsen aktiveringen. Dessa inkluderar en betala allteftersom plan med en avgift per minut och en betala per dagen plan med en 60p per dag laddning för obegränsad nätter och helger och en avgift per minut för andra samtal. Den slutliga planen är ett förbetalt plan för Sidekick meddelandetjänster telefon, som erbjuder obegränsad e-post, webb, chatt och SMS för 60p per dag. Samtal på denna plan är 15 cent per minut. Priser är aktuella från och med April 2010. Kontakta T-Mobile om du har några frågor om aktuella förbetalda plan priser.

• Ange data i formuläret aktiveringen. I formuläret, skriv in din aktiveringskod, hittade på aktiveringen kortet medföljer telefonen förpackningen. Du måste också ange ditt födelsedatum och staten, riktnummer och den största staden i närheten som din telefon kommer att användas. Staden data kan T-Mobile att välja rätt riktnumret för din nya telefonkort. Nästa, ange SIM-kortets nummer, som är den 19-siffriga nummer på kortet kreditkort-formade som innehåller ditt SIM-kort; Inkludera inte den slutliga F av numrera. Efter SIM-talet, ange din T-Mobile kontantkort telefonens serienummer, även kallad IMEI. Detta finns på telefonens förpackning eller under batterifacket på enheten. Slutligen skapa en PIN-kod för ditt konto och om du har en agent koden från att köpa telefonen på en T-Mobile återförsäljare, ange den.

• Sätt in SIM-kortet. Efter fyller i formuläret, sätt i SIM-kortet i kortplatsen i telefonen. SIM-kortet identifierar din enhet med T-Mobile-nätverket, och på vissa enheter SIM kortet innehåller också information för kontakterna i adressboken mobiltelefon.

• Tryck på "Aktivera telefonen." Tryck på "Aktivera telefonen" på sidan T-Mobile SIM-kort isatt, telefonen är påslagen och batteriet laddat. Din tjänst kommer att aktiveras, även om det kan ta några minuter för att telefonen ska fungera fullt ut.