mynewspapers.net

Hur till aktivera en iPhone 3G till arbete med T-Mobile

Hur till aktivera en iPhone 3G till arbete med T-Mobile


Du kan använda din iPhone 3G på T-Mobiles nät. För närvarande i Förenta staterna, iPhone är bara tillgänglig för användning på AT & T: s nät. Därför måste du låsa upp och jailbreaka din iPhone för att använda den på T-Mobile's cellular network. När din iPhone 3G har varit framgångsrikt olåst, kommer du att kunna använda den på alla GSM cellular nätverk runt om i världen.

Instruktioner

• Gå till en T-Mobile butik eller T-Mobile auktoriserade återförsäljare och köpa T-Mobile SIM-kort. T-Mobile säljer förbetalda SIM-kort och erbjuder även SIM-kort som en del av en månatlig tjänstplan. Från och med April 2010 kostar T-Mobile SIM-kort £4,50. Efter att ha köpt ett SIM-kort, kommer att T-Mobile tilldela dig ett nytt telefonnummer.

• Öppna iTunes på datorn. Välj "Leta efter uppdateringar" i menyraden överst på skärmen i iTunes. Uppdatera iTunes genom att följa anvisningarna. Om du redan har den senaste versionen av iTunes, behöver du inte uppdatera programvaran.

• Koppla iPhone datakabeln till porten längst ned på din iPhone. Anslut den andra änden av datakabeln till en ledig USB-port på datorn.

• Välj "Inställningar"-ikonen på din iPhone skärm och välj "Allmänt". Tryck nu på "Om" på din iPhone. Scrolla ner åtta rader och anteckna din iPhone operativsystemets versionsnummer.

• Ladda ner Blackra1n jailbreak verktyg verktyg (se resurser). Du vill ladda ned den version av verktyget som motsvarar till din iPhone 3G operativsystem du noterat ovan.

• Öppna Blackra1n jailbreak verktyget genom att klicka på Blackra1n-ikonen på skrivbordet. En ruta öppnas. Klicka där det står, "make it ra1n." Klicka på "OK". Din iPhone kommer nu in återställningsläge och du kommer att se en bild på din iPhone skärm av en ung man omges av flytande iPhone ikoner.

• Vänta på din iPhone för att starta om. Din iPhone är nu jailbreakad. Se till att din iPhone är ansluten till ett trådlöst nätverk. Tryck på Blackra1n-ikonen på din iPhone skärm. Välj "Cydia" och "sn0w." Vänta på program att ladda ner och installera. Din iPhone startar om när installationen är klar.

• Sätt i det lilla hålet ligger på toppen av din iPhone till höger om hörlursuttaget och ta bort SIM-kortet. Sätt den nya T-Mobile SIM i tomma kortplatsen på din iPhone. Vänta fem minuter. När du ser T-Mobile logotypen i det övre vänstra hörnet av din iPhone skärm, är din iPhone nu klar att använda på T-Mobiles nät.