mynewspapers.net

Hur test för en vippande reaktion Reflex

Hur test för en vippande reaktion Reflex


Det finns fyra vippande reaktion reflexer. Den "benägen luta reaktion" visas vid ålder sex månader. "Böjningsform luta reaktion" reaktionen utvecklar på åtta månader. "Fyrfotingen luta reaktion" visas två månader efter det och "stående luta reaktion" i människor runt den första födelsedagen. Alla senaste i hela ditt liv om inte något går fel, som utvecklingen av hjärncancer, innerörat avvikelser och muskeldystrofi. De tre första testerna ges till spädbarn. Tester används för utveckling störningar hos spädbarn, att diagnostisera innerörat och sjukdomar i hjärnan hos unga vuxna och att diagnostisera allvarliga sjukdomar som Parkinsons sjukdom i åldern.

Instruktioner

• Testa benägna vippande reaktionen genom att lägga barnet liggande på en tilt bräda som en gungbräda. Långsamt luta styrelsen och vänta på ett svar. En normal reaktion är föremål för att bukta sin stam mot förskjutningen av tyngdpunkten.

• Lägger barnet på rygg på ett bord att börja postural fixering i liggande test för att utvärdera böjningsform luta reaktion. Uppmuntra barnet att nå med en arm och tryck att axeln. Barnet bör visa en liten böjning av ryggraden som han kort förlorar sin balans.

• Placera barnet på alla fyra på golvet för att testa fyrfotadjur vippande reaktionen. Tryck skuldra och alla fyra lemmar och iaktta reaktionen. Barnet bör rotera kroppen att bibehålla en krypande ställning.

• Testa den stående luta reaktion hos barn och vuxna med en av flera varianter av Romberg test instruera föremål att stänga ögonen och placera fötterna antingen tätt tillsammans eller häl till tå. Tryck motivets bröst eller axlar och observera hans reaktion att återfå sin balans. Överskjutande vajande kallas "Rombergs tecken."