mynewspapers.net

Hur test för att se om han gillar mig

Hur test för att se om han gillar mig


Oavsett om du har en crush på en långsiktig vän, har börjat dejta någon nyligen eller försöker fortfarande att känna in hur en kille du har sett flera känns verkligen om dig, uppmärksamma små, subtila signaler han ger. Tyvärr, många människor är inte direkt och säker nog att komma rakt ut och säga, "Jag gillar dig." Eftersom det är människans natur att vara lite mer bevakad och privat, måste du göra några grävande att ta reda på sanningen.

Instruktioner

• Titta på hans kroppsspråk. Tecken på att säga att en kille inte är i dig inkluderar stänga ryggen på dig, lutar bort från dig och att inte göra ögonkontakt. Motsatsen---mot dig, att få nära dig och göra ögonkontakt---Visa att han är intresserad av dig.

• Notera hur ofta han är runt. Medan det kan bara vara en slump om du delar samma grupp av vänner, killar som hålla visar upp där du umgås i skolan, på din arbetsplats att fungera eller när vänner är att få ihop tenderar att göra det av en anledning - och som därför kan mycket väl vara att se dig! SE REF 3 Dessutom killar som gör ett försök att vara inblandade i ditt liv och lär känna dina vänner är troligen intresserad av dig. SE REF 4

• Var uppmärksam på sakerna han gör för dig. Även om han är bara en kompis just nu, är killar som går ur vägen för dig, speciellt med svårare uppgifter, förmodligen in i dig. Om han bär tunga böcker för dig eller erbjuder sig att ställa in din nya Internet-linje hemma, kan detta vara mer än vänligt.

• Sluta hakar. Medan vi alla vill killen vi har vårt hjärta inställt på känner samma väg tillbaka, den verkliga frågan är: hur du verkligen tycker om honom? Fokusera på dina egna tankar och känslor kommer att sätta allt i perspektiv.