mynewspapers.net

Hur Teenage gäng problemEnligt FBI verkar mer än 20.000 gäng med en kombinerad medlemskap av nästan en miljon i USA. Många av dessa gäng korsar nationsgränser och narkotika, vapen och även människor. Medan det är en vanlig uppfattning att ungdomar gå med gäng av rädsla, finner justitiedepartementet att många tonåringar gå med gäng för att få respekt, uppmärksammas av det motsatta könet eller tjäna pengar. När de går med hålls nya medlemmar i linje genom hot och hot.

Instruktioner

• Umgås med ditt barn och andra tonåringar. Många ungdomar lockas till gängen för känslan av familjen de kan sakna hemma. Gör ditt hem en plats där ditt barns vänner är välkomna. Lär känna dem; vara ett sympatiskt öra. Tala med ditt barn om gäng. Förklara riskerna för att få med gäng eller att vara vän med gängmedlemmar.

• Uppmuntra ditt barn och hans vänner att engagera sig i respektabel och berikande efter skolverksamhet. Band, fotboll, teater och student regeringen kan ge en tonåring med en känsla av tillhörighet och syfte. Se till att dessa verksamheter har tillsyn. Erbjuda stöd. Hjälpa till att bygga apparater, skriva ut affischer eller kör din tonåring och hans vänner till spel.

• Titta efter tecken gänget engagemang. Vet gänget färgerna i ditt område. Märka i ditt barn några oförklarliga skador, bevis på vapen innehav eller beteendeförändringar, som att dra sig ur familjeaktiviteter. Vara fråga om han plötsligt vill bära kläder i endast en färg. Ras och ekonomiska bakgrund är inte bestämningsfaktorerna för gänget medlemskap, så tar inte ditt barn är immuna.

• Samarbeta med brottsbekämpning. Hjälpa till att identifiera problemområden i din kommun och erbjuda att måla över gang graffiti. Se om du kan delta i gänget-bekämpande insatser. Volontär att arbeta med brottslingar genom fängelse rehabiliteringstjänster.