mynewspapers.net

Hur tar man bort uppfarten Sealer

Hur tar man bort uppfarten Sealer


Ta bort betong sealer är aldrig ett roligt jobb, men det är ofta nödvändigt. Innan en ny fogmassa kan fastställas på din konkreta uppfart, måste tidigare pälsen tas upp. Det är möjligt att använda slipverktyg att manuellt ta bort finish, kemiska strippor kräver mindre arbete men producerar samma resultat. Kemiska strippor sönder den gamla sealer i en vätska som sedan kan rengöras från uppfarten.

Instruktioner

• Sprida kemiska strippan över betong, per tillverkarens anvisningar, vanligtvis med en lång borste eller roller. I stället för att angripa hela uppfarten, arbeta i mindre sektioner som är lätta att hantera.

• Täck remsan med en fuktig bomull lakan eller del av säckväv. Kemiska strippor fungerar endast när de fortfarande våta och aktiv; täcka ytan kommer att stoppa strippan från uttorkning. Dessutom kommer några av de strippa och sealer att dras från uppfarten när du tar bort duken, hjälpa till med rensningen.

• Tillåt den kemiska strippan att sitta under den tid som rekommenderas av tillverkaren. Om du köper produkter som är mer miljövänliga, räkna väntetiden vara längre. Hårdare kemikalier kommer att släppa ut mer rök, men bryta ner remsan mycket snabbare.

• Ta bort duk eller säckväv från ytan. Även om lakan drar upp några av de strippa och sealer, kommer det fortfarande att slam på uppfarten. Använd en skrapa med platta blad för att skrapa strippa och sealer från betong till en väska designad för giftigt avfall. Använd en icke-reaktivt hård borste på texturerat konkreta, för att få i spåren av ytan.

• Använd en högtrycks bricka för att skölja ytan. Följa upp genom att borsta ytan med tvål och vatten.