mynewspapers.net

Hur tar man bort torkade tugga tuggummi

Hur tar man bort torkade tugga tuggummi


Tuggummi tillhör antingen i din mun som du tuggar det eller i soporna att kasta den. Att hitta tuggummi är någon annanstans inte en optimal situation. Om du hittar torkat tuggummi stannar på ett ställe det inte hör hemma, måste du ta bort det omedelbart. Ta bort torkat tuggummi från ytor framgångsrikt med olika tekniker. Låt inte tuggummi mar ytor när du kan ta bort det istället.

Instruktioner

• Tillämpa en generös glob av jordnötssmör på torkat tuggummi i håret eller på en hård hushåll yta. Täcka ytan av tandköttet helt med jordnötssmör. Arbete oljor av jordnötssmör i tandköttet att lossa kvarstad på tandköttet. Fortsätta arbeta på tandköttet så det mjuknar och dra tandköttet från ytan. Torka av ytan med en trasa, om det behövs för ytan och skölj den ordentligt med vanligt vatten.

• Sprida rå äggvita över ytan torkat tuggummi. Äggvita är effektivt för att ta bort tuggummi som fastnat i hår och på en mängd hårt, hushållens ytor. Lämna ägg vita på ytan av tandköttet i upp till 10 minuter och sedan börja arbeta på tandköttet med fingrarna för att lossa den från ytan. Fortsätta att lossa tandköttet, arbetar äggvitan i tandköttet, tills du har tagit bort alla spår av tandköttet från ytan.

• Placera en artikel av kläder eller en liten artikel i frysen när tandköttet har torkat till artikeln. Låt artikeln i frysen i upp till 30 minuter tills den torkat tuggummin fryser helt. Ta bort objektet från frysen och chip frysta tandköttet från objektet.

• Tillämpa isbitar på torkat tuggummi när artikeln är för stor för att placera i frysen. Tillämpa en isbit direkt till tuggummit och använda isen för att frysa tandköttet. När tandköttet fryser, chip tandköttet av objektet.

• Spraya torkat tuggummi fastnat på ytor som till exempel metall, plast eller trä med WD-40 att mätta tandköttet. Vänta i fem till 10 minuter och sedan plocka på tandköttet med fingrarna för att ta bort den från ytan. Jobba på tandköttet tills du tar bort den helt.