mynewspapers.net

Hur tar man bort termiter utan bekämpningsmedelTermiter har plågat husägare för så länge bostäder har tillverkats av trä. Termiter är små insekter som livnär sig på döda fiberprodukter som virke för att bygga bostäder. Som termiter foder, de rör sig genom trä och lämna luckor och kratrar som kan leda till instabilitet och permanent struktur skada. Kemiska bekämpningsmedel döda ofta termiter men de kan skada människor och husdjur. Du kan spara ditt hem och ta bort termiter utan bekämpningsmedel.

Instruktioner

• Städa bort löv och död ved från runt ditt hem. Termiter bor i högar av blad och trä runt din fastighet och att hålla dem borta från ditt hem minimerar risken för angrepp. Bära ett par tunga läderhandskar och håva upp skräp, kamma hem det i en plastpåse med en spade.

• Lägga till 1 del borsyra med propylenglykol i 4 delar vatten och häll över lösningen i en trädgård spruta. Pumpa upp den sprutan och pälsen termit-angripna områden i en beläggning av Syralösningen. Re spray var tredje dag tills inga tecken på termiter återstår.

• Pensla ett lager orange olja över exponerade träytor. Orange olja innehåller D-limonen, en kemikalie som är känd att döda termiter. Använd en liten pensel, beläggning varje exponeras träets yta för bästa möjliga resultat.

• Päls området i ett lager av kiselgur. Kiselgur är en naturprodukt tillverkad av skal av forntida fossiler som penetrerar exoskeletons av termiter, orsakar döden av uttorkning. Häll produkten över termit högar och ingångar till ditt hem för att döda termiter innan de invaderar ditt vardagsrum.