mynewspapers.net

Hur tar man bort tegel marksten

Hur tar man bort tegel marksten


Knäckt och felplacerade tegel asfaltläggare säkerhet kan tas bort utan att orsaka någon skada i det omgivande området. När tegel asfaltläggare är helt ställt och injektering med sand blir de mycket svåra att bända upp. Utnyttja verktyg mot omgivande tegel marksten kan spricka mer tegel och ökar kostnaderna för ersättare. Paver ta bort tången är justerbar specialverktyg som klämma på sidorna av tegel så att du kan dra den rakt upp och ut.

Instruktioner

• Skrapa marken med eggen av marksten med en spade att ta bort en kant paver eller om du planerar att ta bort alla tegel marksten från en gångväg eller uppfart. Lägre jorden till samma nivå som basen av marksten.

• Håll utvinna tången över asfaltläggare asfaltläggare och dra ut den nåla fast så att klämmorna kan anpassas till storleken på asfaltläggare. Ersätta den PIN-kod när utdrager tången platta ändar vilar längs båda sidor av tegel paver.

• Stå över tegel paver med böjda knän och tryck på övre handtagen på paver extractor tången tillsammans för att utöva påtryckningar på sidan av asfaltläggare.

• Lyft rakt upp när du fortsätter att pressa handtagen på verktyget extractor tillsammans. Twist paver utvinna tång från sida till sida som du lyfter för att shimmy tegel asfaltläggare gratis om det inte lyfta rätt upp.

• Släppa på trycket på tången att avstå från greppet om tegel paver så det kan sättas åt sidan. Extrahera verktyget kan också användas till att sänka en ny asfaltläggare in i placera av en som togs bort.