mynewspapers.net

Hur tar man bort talg luktRendering animaliskt fett för att göra talg är ett tidskrävande och stinkande jobb. Talg kan användas till göra ljus, tvål och diskmaskin rengöringsmedel. Många människor kommer att använda fett från djur som de döda så att de inte slösar bort någon del av djuret. Vissa människor svär att talg tvålar skum Rengör bättre än traditionella kommersiella produkter på marknaden.

Instruktioner

• Slå på ett stort fan att cirkulera luften i ditt hem. Öppna fönstren och låt doften ventilera ut. Om du uppslitande ditt eget fett, göra detta när du börjar att koka ner fettet eller helst att det smälts för användning. Talg ljus kommer också att ge bort denna lukt och kan vara bäst lämpad för bränning utomhus eller i väl ventilerade platser.

• Tvätta kroppen med regelbundna salt, citronsaft och vatten om du har fått talg lukten på din hud. Du kan använda ättika i stället för citronsaft. Skrubba med citron juice och salt och det kommer att ta bort de flesta om inte alla obehagliga lukten. Det kommer också att torka ut huden. Pålagda lotion efter tvätt att återfukta huden och ytterligare täcka eventuella återstående lukt.

• Håll talg i fast form i frysen. Utelämna talg och eventuellt utsätta den för smältande kommer att öka lukten. För tvålar, hålla dem i lufttäta plastpåsar tills du vill använda dem.

• Kasta bort all talg som visar tecken på mögel omedelbart.