mynewspapers.net

Hur tar man bort superlim utan aceton

Hur tar man bort superlim utan aceton


Superlim är en fantastisk produkt som kan användas för att limma craft-projekt eller trasiga objekt runt huset. Även om denna ingrediens fungerar bra för avsett ändamål, kan det snabbt bli en olägenhet när du limmar oavsiktligt fel saker tillsammans. Aceton är en sak som tar bort superlim, är det ofta för hårda för många ytor.

Instruktioner

• Mätta en bomullstuss med vegetabilisk olja och tillämpas på området av huden där du hoplimmade fingrar eller andra delar av kroppen. Lämna den vegetabiliska oljan i 10 till 12 minuter. Tvätta bort överflödigt lim och olja med en tvättlapp med varmt vatten och tvål.

• Ta bort superlim från glas med ett rakblad. Om det finns överflödigt lim kvar på glaset, använda Goo borta, som är ett olje-baserade rengöringsmedel.

• Blöt en tvättlapp med varmt vatten och tvål att ta bort superlim från tyger. Låt tvålen på tyget i flera minuter före sköljning med varmt vatten. Tvätta tyget i tvättmaskinen, om möjligt. Inte lägga tyget i torktumlaren, eftersom värmen kan härda limmet och göra det svårare att ta bort.

• Ta bort superlim från metall med sandpapper. Jämna bort superlim genom slipning det i en cirkelrörelse. Sandpapper kan förstöra en metallyta, så använd den här metoden bara om ytans utseende inte är ett problem.