mynewspapers.net

Hur tar man bort & stopp rost på bilar

Hur tar man bort & stopp rost på bilar


Rost är den största fienden till kroppen av din bil. Rost äter bort bildruta i en bil och utan ordentlig avlägsnande kan allvarligt äventyra yttre av en automatisk. Oavsett om du är en samlare som vill göra egna mindre reparationer eller en begagnad bilägare som vill spara lite pengar, kan du säkert ta bort rost på utsidan av ett fordon och förhindra att rost från återkommer. De flesta auto lagrar bära leveranser som kan hjälpa gör det själv bil underhåll uppnå professionella resultat.

Instruktioner

• Slipa bort rost. Börja med en elektrisk slipmaskin och en 150-grit slipning hjul; Följ med en metall slipskiva och avsluta med hand slipning, med 150-slippapper. Var noga med att ta bort all rost.

• Fyll bucklor och ojämna ytor med en kropp filler, som Bondo. Göra ett försök även på ytan där rosten var bort med ytan av den automatiska som är fri från rost och målade.

• Tillämpa en rost inhibitor till ren metall där rost har avlägsnats. Din automatisk leverans butik kan rekommendera en bra rost inhibitor. Täcka alla ren metall med hämmare och tillåta det torka upp till två timmar, eller som rekommenderas i anvisningarna för produkten.

• Band av området att målas med målartejp. Med målartejp, täcka ytan runt det område där du kommer att måla ytan för att skydda målade ytan av bil. Målartejp tas enkelt bort utan att lämna en klibbiga rester.

• Tillämpa rosttrögt auto kroppen primer i tre tunna skikt. Leverantören auto kroppen kan rekommendera en-rosttrögt primer. Vänta minst 10 minuter-- eller längre, om rekommenderas i instruktionerna för Använd--mellan rockar och tillstånd det att bota över natten.

• Lätt slipa med 150-slippapper. Hand sand området. Ta bort damm eller rester.

• Tillämpa rosttrögt färg. Använder en färg på resten av exteriören, tillämpa färg i tunn pälsjacka (minst tre). Låt färgen torka i minst två timmar mellan coats och botemedel över natten.

• Tvätta och vaxa. Tvätta bilen med bil tvättmedel. Skölja. Vaxa din bil med auto vax.