mynewspapers.net

Hur tar man bort Stick-On vägg gränserTapet gränser lägga till accent och definition till dina väggar. Vissa gränser är klippt från standarden tapeten och hängde med limmet. Andra gränser är prefabricerade och finns i en self adhesive rulle. Du kommer att behöva mjuka upp limmet som binder gränsen till väggarna oavsett vilken typ av tapet gränsen du har använt. Kom ihåg att starka kemikalier kommer att skada ditt gips, så, försök att hålla sig till varmt vatten, gnugga alkohol och en spackel.

Instruktioner

• Fyll din vattenflaska med varmt kranvatten. Blöt hela gränsen till din sprayflaska. Börja på samma plats och våta lite av gränsen igen så att du kan arbeta på ett 3-fots avsnitt i taget.

• Håll din plast spackel i 30-graders vinkel mot väggen. Skrapa spackel i hörnet av gränsa till bända det loss från väggen. Hålla gränsen våt medan du skrapa 3 fötter av gränsen gratis i taget.

• Ta loss bitar av gränsen mot din hand. Långsamt dra den från väggen. Ta bort så mycket av gränsen som möjligt. Våt och skrapa gränsen igen som behövs.

• Spraya återstående limmet med varmt vatten. Skrapa det gratis med din plast spackel tills det är borta från väggen.

• Doppa en bomullstuss i tvättsprit. Gnid bomullstuss över varje envisa fläckar av lim kvar på väggen. Ta bort alla av limmet och låt väggen torka i 24 timmar innan du börjar arbeta på väggarna.