mynewspapers.net

Hur tar man bort skrivbord lådor på löpare

Hur tar man bort skrivbord lådor på löpare


Gammaldags skrivbord och deras lådor brukade har matchande spår i sina sidor att underlätta ritningen i och ur lådan från skrivbordet. Detta system hade inga stopp eller broms, dock att lådan falla ur skrivbordet och på den avdragare foten när den dras för långt. Nyare skrivbord med löpare har en säkerhetsmekanism på övre baksidan av lådan att förhindra att detta händer. Det är ganska lätt att lossa denna säkerhetsmekanism så du kan ta bort lådan från skrivbordet.

Instruktioner

• Dra upp och ut på lådan att lösgöra den låda rullarna från rullarna på löpare. Dra lådan full väg ut tills det tar stopp.

• Stödja hela lådan fram med ena handen. Inte bara hänga på lådan knopp eller handtag, som lådan kunde glida och oavsiktligt faller på benet eller foten under borttagningen.

• Lokalisera säkerhetsmekanism, vanligtvis en fjädrar, nära övre baksidan av lådan. Det kan finnas bara en på höger sida, eller en på varje sida.

• Tryck på en tunn, flat kort som ett kreditkort mot våren på höger sida av lådan att lösgöra det. Försiktigt vicka den sidan av lådan gratis. Dra långsamt lådan gratis.

• Om lådan inte kommer helt dra fri från skrivbordet, leta efter en säkerhet våren på övre vänstra baksidan av skrivbordslåda. Pressa den med en flat kort. Dra facket rakt ut framifrån, med båda händerna.