mynewspapers.net

Hur tar man bort skokräm fläckar

Hur tar man bort skokräm fläckar


Skokräm kommer att förnya ett par repig klänning skor. Tyvärr, om skokräm inte är helt torra innan de skor, polskt kan färga tyg eller mattan. Om skokräm har funnit sin väg till dina mattor, klädsel eller andra tyg, är här några sätt du kan kunna ta bort sko polska fläckar.

Instruktioner

• Försök förbehandling tyget med ett fläckborttagningsmedel, som Spray och Wash Wash i hetaste vattnet som anses säker för tyget, med hjälp av ett enzym som flytande tvättmedel.

• Svamp fläcken med en kemtvätt vätska istället för förbehandling med fläckborttagningsmedel. Det gör för en annan rengöring taktik. Fortsätta att blot med lösningsmedel--med en ren trasa--tills fläcken försvinner. Tvätta material i hetaste vattnet som anses säker för tyget.

• Skrapa bort skokräm. Gör det om fläcken på klädsel. När du har tagit bort så mycket av den ytan polskt som möjligt, använda blotting tekniken som beskrivs i steg 2. Fortsätta blotting med en trasa och kemtvätt vätska tills fläcken tas bort.

• Upprepa steg 3 om skokräm på mattan. Efter användande Kemtvätt lösningsmedlet, svamp området med en lika blandning av flytande diskmedel och ammoniak. Blot för att ta bort överflödig vätska. Svamp med kallt vatten och klappa torrt.