mynewspapers.net

Hur tar man bort ramen på en Seiko klocka

Hur tar man bort ramen på en Seiko klocka


Seiko har tillverkat klockor sedan 1881 när Kintaro Hattori öppnade en liten klocka butik i Tokyo, Japan. Denna butik utvecklats till dagens Seiko företaget, känd för att producera prisvärda och hållbara klockor, liksom några av de mest tekniskt avancerade TIDMÄTARE tillgängliga. Många Seiko klockor, särskilt dykning klockor, har en lös ram (en metallring som cirklar i ansiktet). Du skulle behöva ta bort ringen om du vill ersätta en skadad eller ändra färg och därmed utseendet på klockan. Ta bort ringen på en Seiko klocka kräver vissa förberedelser av rätt verktyg och stadiga händer.

Instruktioner

• Lägger urtavlan upp på den mjuka duk, att undvika repor klockan.

• Ta bort några remsor av maskeringstejp och skjut sedan dem under klockan bezel. Dessa används för att skydda fallet av klockan när hävstång för att ta bort frontramen.

• Skjut pocket kniv bladet under ena sidan av bezel, ovanpå maskeringstejp. Rotera kniven försiktigt nedåt till pop off bezel. Om du har problem att få den bezel pop, håll kniven bladet i en uppsättning av tång eller andra grepp för att få bättre hävstång.

• Ta bort ringen genom att lyfta uppåt. Vara noga med att lämna någon källa under bezel på plats, eftersom det är vad som tillåter bezel klicka medan roterande.

• Ersätta Seiko bezel (eller lägga till en ny ram) genom att placera det i rätt anpassning ovan klockan, sedan trycka försiktigt på båda sidor samtidigt tills den klickar på plats. Efter att ha testat att det fungerar, kommer att din klocka vara redo att bära.