mynewspapers.net

Hur tar man bort Packing Tape lim

Hur tar man bort Packing Tape lim


Förpackningstejpen är gjord för att sticka, och det fungerar. Tyvärr, limmet får fortsätta att sticka efter tejpen tas bort. Det kladdiga rest sällan skrapar bort, är ogenomtränglig för vatten och kommer inte att lösa på egen hand. Om du ignorerar det, oönskade packing tape lim kommer att hålla sig till andra objekt, locka till sig smuts och kan förstöra utseendet på din fastighet. Lyckligtvis kan några enkla lösningar hjälpa ta bort tejp rester. Ingen en metod är lämplig för alla situationer, men alternativen ta bort tejp lim är några och lätt att bemästra.

Instruktioner

Hur tar man bort Packing Tape lim

• Ta bort alla återstående tejp. För envis tejp, ange hårtorken på medelhög värme och håll den 12 inches bort. Detta mjukar upp bandet nog att du riva det av. Mer värme kommer inte hjälpa dig avsluta snabbare. Istället kommer det skilja tejpen från limmet, lämnar dig med ett större område att rengöra.

• Applicera några droppar olja-baserade produkten till en trasa och gnugga den på ett litet testområde av limmet. Vänta 5-10 minuter och sedan torka med en torr trasa. Om återstoden kommer av, upprepa på resten av limmet. Om limmet är fortfarande där, återanvända oljan och låt det sitta i ytterligare tio minuter innan torka bort. Använda en trasa för att ta bort resten av oljan.

• Om limmet inte kommer med oljebaserade produkter, tvätta noggrant med tvål och vatten. Upprepa ett test med en kommersiell lösningsmedelsbaserade goo remover, vanligen finns i avsnittet färg i järnhandeln. Lösningsmedlen kan innehålla olja och andra kemikalier som lös eller neutralisera det kladdiga rest. Men kan de också skada ytan. Glas, plast, målade produkter och färdiga trä är särskilt känsliga för skador från lösningsmedelsbaserade produkter. Läs etiketten grundligt och testa en liten, diskret område först. Om återstoden löses upp utan att skada, gäller lösningsmedel enligt anvisningarna till resten av limmet.

• Rengör ytan med en svamp och tvål och varmt vatten. Båda de olje - och lösningsmedelsbaserade produkterna kan kräva mer än en tvätt.