mynewspapers.net

Hur tar man bort mot vandal färg

Hur tar man bort mot vandal färg


Anti vandal färg, som ibland kallas anti klättra färg, är en färg alternativ som är hala när det torkar. Det är vanligt att hålla inbrottstjuvar och tjuvar ur ett hem eller en byggnad. När det finns anti vandal färg på en byggnad, kommer de flesta byggnader har Förvarningstecken potentiella inbrottstjuvar, barn och legitima besökare av byggnaden som färgen på väggarna. Detta ska avskräcka människor från klättrar på väggarna eller lutad mot dem. Medan skyltarna är oftast Inlagd, finns det tillfällen när färgen fortfarande av misstag kan få på kläder och hud. Anti vandal färg kommer inte ur de flesta kläder objekt lätt och är svårt att få bort hud samt.

Instruktioner

• Rengör färgade kläder med en Stoddard lösning eller lacknafta. Detta tar bort färg från de flesta tyg material. Medan det tar bort färgen, det irriterar huden och bör inte inhaleras. Det är giftigt vid förtäring, så att endast använda det om det finns något annat val. Använd inte att ta bort färg från händerna eller huden. Använd endast Stoddard lösning på duk objekt.

• Använd anti vandal spray att ta bort färgen från föremål eller ytor. Detta är idealiskt för rengöring av färgen bort väggar, bilar eller någon annan plats som det kanske av misstag får på. Spray mot vandal spray direkt på fet färg och sedan torka rent med en trasa.

• Tvätta färgade händerna med varmt vatten och tvål medan färgen fortfarande är våt. Vanlig tvål och vatten bör ta bort färgen eller ta bort det mesta från huden.