mynewspapers.net

Hur tar man bort mini bränslepumpModerna Mini Cooper har en motor med bränsleinsprutning. Denna motor får bränsle från bensintanken via bränslepumpen; som ett resultat, är bränslepumpen avgörande för fungerande systemet av motorn. Om det skulle misslyckas, då motorn får inte bränsle och därför kommer inte att kunna köra. För att åtgärda problemet, måste du ta bort bränslepumpen från bensintanken så att du kan ersätta det med en ny.

Instruktioner

• Öppna båda dörrarna på Mini Cooper. Skjut båda framstolarna vidarebefordra använder justera handtaget på undersidan av sätena.

• Unbolt längst ned i baksätet med 3/8-tums ratchet och uttaget, tar bort bultarna på framkanten av botten av sätet och två i klyftan mellan toppen och botten av bakre sätet. Ta undersidan av sitsen ut från baksidan av Mini och flytta den genom en av dörrarna.

• Unbolt tillgång plattan för bränslepumpen med 3/8-tums ratchet och uttaget och koppla ledningarna på plattan med händerna.

• Ta bort den yttre ringen på bensintanken med speciellt verktyg 16-1-020. Dra av bränslepump och bränsle nivågivare montering ur bensintanken.