mynewspapers.net

Hur tar man bort Matt från Trumpet bilder

Hur tar man bort Matt från Trumpet bilder


Trumpeter, med sina djärva mässings ljudet, är en stöttepelare i ett brett utbud av musik från jazz till rock och klassisk till polka. På grund av det hårda livet som trumpeter kan uppleva rengörs de med varje månad användning. En mässing trumpet har en speciell beläggning som hindrar utsidan från mattas, men en pläterad med silver eller guld behov polska då och då.

Instruktioner

• Rensa en arbetsyta som är tillräcklig för att hålla alla trumpet bitar.

• Demontera trumpet genom att ta bort ventilerna och försiktigt dra bilder från kroppen. De lossnar med måttlig kraft. Som små delar i en kopp eller skål.

• Fukta bitarna, med undantag av ventilerna, i ett badkar fyllt med tvål och vatten och tvätta dem med dina olika trumpet penslar. Hand-ren ventilerna med sin egen borste, försiktigt så att inte dämpa möbeltassar. Skölj delarna ordentligt och låt dem torka innan du tar något Matt.

• Polska utsidan av bilder och andra delar med en kommersiell silver polerduk. Använda en chopstick eller andra lång, mager objekt för att driva trasan till platser som är för trång för fingrarna. Trasan tar bort Matt av kemiska åtgärder, så Undvik hård gnidning.

• Montera trumpet med lite fett på bilder och olja på ventilerna.