mynewspapers.net

Hur tar man bort lim fläckar på Vinyl

Hur tar man bort lim fläckar på Vinyl


Limma, om skolan lim eller något starkare som superlim, orsaker en smuts-locka färga din vinyl yta. Oavsett hur limmet hamnat där, är ta bort det från vinyl viktigt för att förhindra en mer svår fläck. Vinyl är ett lätt att underhålla ytan som rensar upp fint men kan bli tråkig i utseendet om inte rengöras ordentligt. Använda rätt leveranser och tekniker för att rengöra limmet fläckar av din vinyl samtidigt bibehålla utseendet på din vinyl.

Instruktioner

• Blanda 1 kopp varmt vatten med 1 tsk diskmedel och 2 msk vit vinäger. Fukta en trasa med lösningen, vrid ur fukten, sedan lägga duk ovanpå lim-färgad vinyl. Låt duken sitta på lim fläcken för 10-15 minuter så limmet mjukar upp.

• Ta bort trasan från din vinyl yta. Om limmet är verkligen mjuk, torka av det med fuktig trasa. Skrapa upp eventuella kvarvarande lim med kanten av ett kreditkort.

• Häll nagellack remover på en trasa och använda det för att lyfta upp någon envis lim fläckar eller fläckar orsakade av superlim. Försiktigt gnugga limmet med nagellack remover tills det har gått. Skölja bort vinyl med en fuktig trasa.

• Torka av din vinyl yta med en ren trasa. Fukta en trasa med club soda och polera din vinyl yta med vätskan. Buff vinyl torr att göra det skina.