mynewspapers.net

Hur tar man bort klibbiga HyllpapperHyllpapper används på hyllor och skåp för att skydda ytor från artiklar som sitta på hyllan eller i skåpet. De flesta Hyllpapper har en självhäftande stöd som gör det möjligt att hålla sig till ytan. Detta kan göra det svårt att ta bort. Med rätt produkter och metoder, kan du ta bort klibbiga Hyllpapper snabbt utan att skada ytan där papperet är ansluten.

Instruktioner

• Tillämpa värme till hylla papper med hjälp av en hårtork. Börja i ett hörn och hålla håret torktumlare cirka sex inches från ytan i 30 sekunder.

• Dra upp hörnet av hylla liner långsamt med fingrarna. Spraya varmt vatten från en sprayflaska på stöd från hyllan liner eftersom du lyfter. Använd en plast spackel för att hjälpa att dra upp klibbig hylla liner.

• Fortsätta denna process, uppvärmning ett avsnitt och sedan dra upp med fingrarna och fuktning stöd, tills alla hylla liner har tagits bort.

• Ta bort alla limrester kvar från hyllan liner genom att torka av området med en trasa fuktad med vegetabilisk olja. Tvätta ytan med varmt vatten från tvål att ta bort alla rester.