mynewspapers.net

Hur tar man bort glad Trail hår

Hur tar man bort glad Trail hår


"Glad trail" är en gemensam moniker för fodra av kroppshår mellan det sjö och blygd regionen. Män tenderar att inte sinne har lite hår på deras magar, men skönheten besatt värld vi lever i kräver perfekt hårlösa, silkeslen hud från kvinnor. Ta bort håret "glad trail" kan vara som tillfällig och billig som rakar det eller som permanent och smärtsamt som elektrolys. För en glad-medium balansera kostnader och nödvändiga frekvens, bör vaxning hemma tillfredsställa ditt hårborttagning behov.

Instruktioner

• Låt det växa. Vaxning är det mest effektiva när håret är vaxade är minst en åttondel av en tum lång. Om du har rakning din glad trail, låt det hår växa tills det är tillräckligt länge för att vaxa. Om du aldrig har provat att ta bort detta hår innan, kan du behöva trimma den. Hår längre än halv tum kan överlappa för mycket och förhindra att hår under dra ut med vax.

• Läs tillverkarens instruktioner ingår i ditt hem vaxning kit.

• Utför en patch-test om du aldrig har använt märket på vax du kommer att använda för ditt underliv innan. Se till att du inte kommer att reagera på vaxet genom att göra en test patch för känslighet i minst 30 minuter innan du planerar att vaxa.

• Rengör området du kommer vaxning med antibakteriella hand rengörare. Tillåta rengörare torka helt innan du fortsätter.

• Skaka några talk i handen och klappa den i den håriga delen av buken. Pulvret kommer att absorbera alla kvarvarande fukt och olja från din hud och hår, så att vax för att fästa bättre samtidigt en liten barriär mellan vax och din hud.

• Applicera en remsa av vax i riktning mot hårväxten. Om det område du vaxning är bredare än en remsa av vax, börjar att ena eller den andra sidan och vax över till andra sidan. Säkerställa en stark vidhäftning av vax för att ditt hår genom att gnugga remsan i buken i riktning mot hårväxten.

• Dra huden spänd med din icke-dominanta hand, brukar trycka ner på huden på magen under där du vaxning är den mest användbara.

• Dra vaxet remsan snabbt mot riktningen av hårväxt, att hålla handen dra parallell till magen i stället för att lyfta vinkelrätt mot din hud.

• Upprepa steg sex genom åtta, arbeta över lycklig leden tills håret tas bort på ett tillfredsställande sätt. Aldrig orerar över samma huden mer än två gånger, så om håret inte alla kommer i två försök, du kan behöva vänta ett par dagar för huden att återhämta sig innan du försöker igen.

• Applicera en liten mängd hand rengörare eller tea tree olja till färsk vaxad området för att desinficera nyöppnade hårsäckarna. Detta kan svida lite, men hjälper till att förhindra finnar. Om du känner obehag efter vaxning, kan du använda en aloe vera gel eller lugnande salva.