mynewspapers.net

Hur tar man bort en veranda ljus cover för att ändra glödlampan

Hur tar man bort en veranda ljus cover för att ändra glödlampan


Slå av strömmen på kretsbrytaren innan du börjar arbeta på din veranda ljus att garantera din säkerhet. Byta en glödlampa är inte allmänt farligt, men om du inte är bekant med din fixtur, du oavsiktligt kan utsätta sig för el. Det finns över 400 electrocutions i USA varje år, enligt amerikanska Consumer Product Safety Commission, så skydda dig tills du är bekant med din fixtur. Hur tar man bort din veranda ljus täcka beror på din fixtur stil, men de grundläggande principerna är desamma för de flesta lampor.

Instruktioner

• Stå på en stege som sätter dig på en bekväm höjd att inspektera din veranda ljus bostäder.

• Testa de övre och nedre ändknoppar (dekorativa knoppar eller punkter) på lantern-stil verandan lyser genom att vrida dem moturs. Dessa är ofta bultar som håller ljus locket på. Om en av ändknoppar vänder, fortsätta att skruva loss den tills du har möjlighet att ta bort locket och ändra glödlampan.

• Lyser en ficklampa stråle runt kanterna på verandan ljus omslaget om ändknoppar inte vända eller om du har en icke-lykta ljus. Leta efter skruv eller bult huvuden runt där det klara eller frostat med ljus omslaget möter fixturen inramning.

• Vrid några skruvar moturs med en skruvmejsel eller vända bult huvuden moturs med hjälp av fingrarna. De flesta armaturer har mellan en och tre skruvar som håller locket på plats.

• Stödja ljus locket med den fria handen medan du bort skruvar eller skruvar, sedan dra den gratis när de tas bort. Ta bort det försiktigt så du inte hit och bryta lampan med locket.