mynewspapers.net

Hur tar man bort en stor buckla

Hur tar man bort en stor buckla


Bucklor hända på ett ögonblick. I tiden det tar för att öppna ditt helt nya rostfria kylskåp för första gången, kan dörren slå handtaget på ugnen, orsakar en stor buckla i dyr utrustning. En skenande shopping vagn i din lokala mataffär parkering kan orsaka hundratals dollar för skador på din bil. En felbedömning medan dockning din båt kan resultera i en kostsam buckla till din favorit "leksak". Innan du spenderar tid och pengar att ha en stor buckla bort professionellt eller köpa en buckla avlägsnande kit, försöka ta bort buckla själv med hjälp av en tändare, aluminiumfolie och en burk med tryckluft.

Instruktioner

• Tvätta bort stora buckla med en fuktig pappershandduk. Riv av en bit aluminiumfolie tillräckligt stor för att helt täcka buckla.

• Håller folien över buckla och antända ljusare. Håll lågan av tändare mot aluminiumfolie och använda den för att värma buckla i en minut, flytta lågan runt hela buckla.

• Ställ undan i aluminiumfolie och ljusare, och omedelbart kan plocka upp fullt med tryckluft. Hålla burken med tryckluft upp och ner, spraya stor buckla med flytande koldioxid i 30 sekunder.

• Ge flytande koldioxid två minuter att ta bort stora buckla.

• Ta bort alla flytande koldioxid rester med en pappershandduk.