mynewspapers.net

Hur tar man bort en rattstång lås

Hur tar man bort en rattstång lås


En rattstång lås är ett stöldskydd enhet kan du installera runt din rattstången och i de flesta fall över viktiga församlingen att ge din bil en annan lager av trygghet. Pick-resistenta låset är särskilt effektiv eftersom i de flesta fall det inte kan skäras, neka någon tillträde till manöverorganet kolumn och tändning växel att starta fordonet. Det är, om du inte är fordonets ägare och råkar ha nyckeln. Kom ihåg, typ av lås du sluta köpa beror på bilens märke och modell.

Instruktioner

• Sitta på förarens sida plats och lokalisera själva låset på manöverorganet kolumn lås församlingen. På vissa modeller blir det ett hänglås som är skild från själva monteringen. I dessa fall kan hänglås skyddas genom en uppsättning öron att förhindra att det klipps. På vissa modeller är låset en del av församlingen.

• Sätt på manöverorganet kolumn lock som följde med församlingen. Det är viktigt att du håller till denna nyckel, eftersom detta är det enda sättet för dig att ta bort församlingen, utan att riskera skada rattstången själv. Stäng av för att ta bort låset.

• Ta bort låset noga för att avslöja viktiga församlingen eller låsa upp rattstången. Om du råkar förlora nyckeln, har en servicetekniker inspektera lås församlingen och besluta hur den tas bort.