mynewspapers.net

Hur tar man bort en monroe piercing

Hur tar man bort en monroe piercing


Den Monroe piercing är en typ av muntliga ansiktsbehandling piercing tänkt att se ut som en mullvad ovanför övre läpp à la Marilyn Monroes berömda skönhetstecken. Det är vanligtvis genomborrad med en platt-back stud med en boll eller juvel på toppen. Monroe piercing blir allt vanligare, men fortfarande anses vara olämplig för många arbetsplatser, händelser och situationer. Vissa människor tycker att de måste ta bort deras Monroe piercing av dessa skäl.

Instruktioner

• Skölj munnen med munvatten, att se till att skölja insidan av piercing. Ren dina händer med mild antibakteriell tvål. Använd dina fingrar eller en bomullspinne Ta försiktigt bort någon skorpa från runt den synliga delen av smycket.

• Sätt på latexhandskar som hjälper dig att behålla ett säkert grepp på smycket. Dra din överläpp ut från ditt tandkött med ena handen. Ta tag i insidan del av smycken med andra handen, hålla den platt skivan mellan tummen och pekfingret.

• Släppa överläppen, med ena handen fortfarande håller på baksidan av smycket. Greppa bollen på framsidan av överläppen med den fria handen.

• Slå bollen till vänster. Låt inte gå av platt baksidan av smycket. Fortsätta vrida tills bollen kommer fri från posten.

• Dra försiktigt på den platta skivan att ta bort inlägget.