mynewspapers.net

Hur tar man bort en Gibson SG Bridge inlägg

Hur tar man bort en Gibson SG Bridge inlägg


Gibson SG bridge inlägg trycks i trä och bara knappt sticka ut ovanför ytan av gitarren. Bridge inlägg är gängade på insidan, och bro dubbar skruva ner i inlägg. Bron lossnar lätt, men inlägg kvar i trä. För att ta bort inlägg för att refinish eller ersätta en strippad en, det kan verka omöjligt, men det finns ett speciellt verktyg som är utformat för att lätt lyft ur bro inlägget.

Instruktioner

• Ta bort strängarna från gitarren. Ta bort bron från gitarren genom att skruva loss de två stora kromade rattarna på basen av bron. Lyft bron rakt upp och av.

• Placera klart cylindern på post avdragare över posten. Det finns två storlekar på inlägg i SG, 1/8 tum och 1/4 tum. Välj rätt bulten från kit och infoga det genom toppen av cylindern. Skruva ner in gängade öppnandet av bron inlägget tills det bottnar.

• Placera en bricka från kit på bulten sticker upp ur cylindern. Skruva fast en vingmutter på bulten ner ovanpå brickan.

• Vrid vingmuttern medurs för hand. Som vingmuttern visar, kommer att det lyfta de bro post ur gitarr kroppen och in i cylindern. När det gäller ur hålet, lyft av cylinder och bridge inlägget.

• Lyft bort båda bridge inlägg. En bro post kan ha en jordledning lödas till det. Ta bort kabeln med en lödkolv.