mynewspapers.net

Hur tar man bort en försäljning på eBay

Hur tar man bort en försäljning på eBay


Det finns många begränsningar och regler som gäller för utstationering och försäljning av objekt på eBay. Även så, om du är en säljare och har skrivit ett objekt till salu, har du fortfarande möjlighet att avbryta denna auktion under särskilda omständigheter. Denna artikel kommer att diskutera hur och när du kan avbryta din eBay-auktion.

Instruktioner

• Logga in på ditt eBay-konto.

• Säkerställa en anledning för att avsluta auktionen tidigt uppfyller eBays för avbokning. Giltiga skäl inkluderar när objektet inte längre kan säljas på grund av skada eller förlust, eller om du märker en betydande fel i din artikeln lista, som en felaktig start pris eller reserv belopp. Om du inte kan redigera eller ändra noteringen, kan du prova avslutas auktionen.

• Kontrollera återstående tid för i din auktion. Om det finns 12 timmar eller mer före slutet av listan, du har rätt att avsluta noteringen tidigt. Dock om det finns några bud på ditt objekt när du avslutar noteringen, kommer du bli ombedd om du vill avbryta bud eller sälja objektet till högstbjudande. Om det finns 12 timmar eller mindre innan slutet av noteringen, din förmåga att avsluta noteringen tidigt beror på om det finns några bud på artikeln och om artikeln har ett reservationspris, som är ett minimipris som du kan ange när du skapar en auktion.

• Kontrollera för att se om du har några bud på ditt objekt att avgöra ditt nästa steg. Har du inga bud, kan du avbryta auktionen. Om du har en eller flera bud, kan du avsluta notering, men du måste sälja objektet till den nuvarande högstbjudande eller kontakta anbudsgivarna för att få dem att avbryta sina anbud. Om det finns en eller flera bud men artikelns reserve ännu inte har uppfyllts kan inte du avsluta din auktion tidigt.

• Komma åt "End the notering Form" på eBay webbplats genom att gå till din min eBay-sida. Detta kan göras via länkarna längst ner på sidan. Öppna eBay Site Map. Under kategorin "Sälja" klickar du på länken "Avsluta din notering" blå. Detta öppnar "Slutet formulärets lista."

• Skriv numret i rutan under orden "post nummer". Du kan hitta ditt objekt är nummer på flera ställen även på dina faktiska uppgifter, i din e-postbekräftelse från eBay, och på din min eBay-sida. Den innehåller en serie tal, vanligtvis 13 eller fler. När du anger numret, klicka på knappen "Fortsätt".

• Välj en anledning för att upphäva din auktion genom att klicka i cirkla vid en av de skäl som anges. Tryck "Enter". Din auktion är nu avslutat. Du kommer fortfarande att debiteras notering avgifter (såsom införande avgift) även om du slutar auktionen tidigt. Om du hade budgivare när du avbröt, får de som inte vann automatiskt ett e-mail från eBay förklarar som auktionen slutade tidigt.