mynewspapers.net

Hur tar man bort en bricka & torktumlare

Hur tar man bort en bricka & torktumlare


Tvättmaskiner och torktumlare är apparater som har en lång livslängd och de flesta reparera dem när de går sönder. Men efter ett tag behöver du byta ut dessa apparaten. Ta ut gamla tvättmaskin och torktumlare kan vara ett utmanande jobb för många villaägare eftersom de ofta är instoppat i trånga utrymmen och är tung.

Instruktioner

• Ring gasföretaget om du har en gas torktumlare att ta reda på var att stänga av gasen att torktumlaren. Om du byter ut gasen torktumlare med en elektrisk en, kommer en gas företagsrepresentant ut att ta bort linjen till torktumlaren och stänga anslutningen från den huvudsakliga gasledningen i hemmet.

• Stäng av kretsbrytaren för tvättmaskin och torktumlare. Om torken är elektriska, bara koppla bort den från väggen. Du kan behöva ett par tång eller en skiftnyckel för att dra kontakten.

• Ta bort brickan slangen från avloppsröret och placera en trasa eller handduk över bricka slutet av slangen för att absorbera läckor. Plats i slutet av slangen inne bricka, eller i en vattentät flaska eller hink att hålla det droppar på golvet.

• Stäng av kranar till bricka. Varmt och kallt vatten rören kommer upp på väggen från golvet har handtag på dem. Vrid dem moturs för att stänga av vattnet på båda varma och kalla sidorna av VVS.

• Koppla slangarna från vattenledningar genom att vrida dem moturs. De lösa ändarna av slangarna kan gå in på bricka, tillsammans med dräneringsslangen.

• Vicka brickan lite för att bryta det lös från golvet om det har suttit på samma ställe länge. Placera apparaten dolly botten plattform under bricka; tips på bricka framåt så att framsidan av brickan vilar på benen på Dollyn. Be någon att hjälpa dig med det här steget eftersom brickor är tunga och balansera dolly med en hand och dra brickan framåt är svårt. Anlita denna person som stadig brickan medan hooking banden som apparaten trallor använder för att säkra tunga apparater.

• Säker brickan på Dollyn. Flytta den överallt där du har rum i huset eller ute för bortskaffande eller pickup.

• Upprepa samma process för torken. Detta är en lättare uppgift eftersom torkare inte är tunga, även om det hjälper för att ha en annan uppsättning händer att balansera apparaten så det inte vingla samtidigt att vara fastspänd på Dollyn.

• Sopa utrymmet under tvättmaskin och torktumlare, samla ludd och damm med damm pan, och ignorera. Skrubba området med rengöring tvål och låt torka. Det kan finnas ganska en ansamling av smuts på golvet, så kan du suga såpvatten på mer allvarliga fläckar att lossa dem, som gör rengöring enklare golvet.