mynewspapers.net

Hur tar man bort dörrpanelen på en 1998 Chevy Silverado med Power Windows & låsDörrpaneler på en 1998 Chevrolet Silverado måste tas bort av olika anledningar. Dessa dörrpaneler hålla tillgång till ström fönster tillsynsmyndigheter, dörrlås och högtalare. Om någon av dessa komponenter behöver utbyte eller reparation, måste dörrpanelen tas bort. Om uppgradering till en ny talaren system, har panelerna dörr att lossna. Lär dig att ta bort dörrpanelen på en 1998 Chevy Silverado med elfönsterhissar och lås och reparera din egen lastbil.

Instruktioner

• Öppna dörren helt och rulla fönstret ner. Ta bort plastskyddet kring handtaget genom att bända bort det med fingrarna. Använd spårskruvmejsel i topp centrum för att trycka ner på en klippa precis bakom plastskyddet. Det finns ett annat klipp i botten centrum. Dra plastskyddet från dörren.

• Använd en Philips skruvmejsel för att ta bort de två skruvarna som är inuti armstödet på dörrpanelen. De syns när man tittar på armstödet. Bild armstöd bak ta bort det helt.

• Ta bort panelen plast triangel i det övre hörnet av dörren nära sideview spegeln. Bara Bänd upp detta med lätt tryck från platt skruvmejsel.

• Använd verktyget för borttagning av dörr panel för att bända runt båda sidorna och längst ned på dörrpanelen. Det finns flera dolda Plastgem ansluter dörrpanelen till dörren. Verktyg för borttagning av bilder i och hjälper bända dörrpanelen upp, poppar klipp ut genom dörren.

• Lyft upp på dörrpanelen tas bort från den bästa kanten av dörren längs fönstret. Nå bakom dörren och koppla ledningar kontakterna ansluten till ström fönster och lås på baksidan av dörrpanelen.