mynewspapers.net

Hur tar man bort djupa bil nyckel repor

Hur tar man bort djupa bil nyckel repor


En djup bil nyckel repa betyder inte nödvändigtvis en dyr ny lack. Bilar har ett tjockt lager av färg, vilket innebär att ta bort de översta lagrarna inte minskar dess utseende. Ta bort scratch framgångsrikt innebär att man använder vissa produkter och förfaranden för att säkerställa att inga andra skador att bilens färg.

Instruktioner

• Rengör området repad med en soapy svamp. Blanda 1 tsk flytande diskmedel i en hink med varmt vatten. Tvätta smuts och damm från området. Skölj med kallt vatten och torka torrt med en mjuk trasa.

• Lägga 1/2 tsk svart skokräm på en trasa. Gnid polska till scratch märket. Använd svart polska för ljus färg bilar och vita polska för mörka färger. Ta bort eventuella överskott polska från runt arbetsytan med trasan.

• Fukta en torr/2.000 - till 3000-ultrafina slippapper med kallt vatten. Pressa en droppe av flytande diskmedel på sandpapper.

• Sand repor långsamt med lätt tryck. Gnid sandpapper och tillbaka, vätning det efter fem eller sex slag. Fortsätta gnugga scratch tills du inte längre ser skon polska.

• Placera 1 tsk gnugga förening på en mjuk trasa. Gnid föreningen i det drabbade området med cirkulära rörelser. Ta bort färgen med en ren trasa, polering det till en ren glans den grumliga föreningen.