mynewspapers.net

Hur tar man bort Buck get luktBuck get lukt är en av de mest vidriga lukta lukter i världens gård. De flesta människor nya ifrån get ägande blir snabbt frustrerad i ett försök att hitta något som kommer att tvätta bort lukten av buck get. Många gånger folk tillgripa hårda tvålar bara för att upptäcka stanken är fortfarande kvar och deras hud har kanske betalat ett pris för ansträngningen. Du behöver inte en hård tvål att ta bort buck get lukt. Geten mjölk tvål är hemligheten; mild, effektiv och billig.

Instruktioner

• Tvätta händerna med geten mjölk tvål. Denna mycket mild tvål är visat sig vara det mest effektiva sättet att eliminera buck get stank från huden. Du kan även använda det för att tvätta ditt hår om du känner lukten har genomsyrat håret också. Doften av geten mjölk tvål spelar ingen roll, även oparfymerat kommer göra jobbet mycket fint.

• Tvätta kläderna i geten mjölk tvål. För att göra detta, strimla dina bar geten mjölk tvål med ett rivjärn. Du kan använda detta ensam eller kombinera det med ditt vanliga tvättmedel. En halv kopp riven geten mjölk tvål bör räcka för en normal storlek massa tvätt. Om kombinera med ditt vanliga tvättmedel, använda mellan 1/4 och 1/2 din normala mängden tvätt tvål.

• Håll din buck getter från din mjölkningen eftersom det hjälper att förhindra att ha en bucky lukt och smak till din getmjölk. Detta är den största anledningen till att många människor är avstängt genom smaken av getmjölk. Om du måste ha en buck nära din gör för avel eller en annan tillfällig anledning, Använd inte getmjölk i flera dagar efter att de separerade.