mynewspapers.net

Hur tar man bort baksidan av en La-Z-Boy fåtölj

Hur tar man bort baksidan av en La-Z-Boy fåtölj


La-Z-Boy tillverkar ett brett sortiment av möbler produkter för hem och kontor. Företagets populära fåtölj stol linje kommer i två delar som behöver monteras före användning. Vid transport av en tung La-Z-Boy fåtölj genom en dörröppning eller för långa avstånd, är det en bra idé att ta bort den bakre delen av stolen från botten till minska bördan. Även om inte alla La-Z-Boy liggvagnar se samma utseende, delar de alla samma grundläggande låsmekanismen som måste kopplas för att ta bort baksidan.

Instruktioner

• Flytta till baksidan av vilstolen och hitta material omslaget på ryggstödet. Det blir kardborrband kuddar holding back & rsquo; s materialet till den nedre delen av bottenram. Försiktigt dra materialet upp som är fäst på baksidan av stolen ramen att exponera insidan.

• Leta upp de svarta metallfästena på både vänster och höger sida som ansluter stolen tillbaka till bottenram. Se till att vilstolen är i sin upprätt ställning, med fotstödet tillbaka i stolen. Leta upp låsning spakarna på vänster och höger parentes (du kan behöva tips stolen något framåt för att få en bättre vy).

• Bända låsning spakarna uppåt på både höger och vänster sida konsoler med en platt skruvmejsel. Låsning spakarna pekar horisontellt när helt frikopplad. Ta tag sidorna av stol ryggen och dra det uppåt från basen.