mynewspapers.net

Hur tar man bort Auto Paint genom att doppa

Hur tar man bort Auto Paint genom att doppa


Doppa är en metod för att avlägsna färg av dränka ett objekt i en behållare fylld med en kemisk strippa. Processen är ren och undviker problem med power sanders eller skrapor. Doppa gör användningen starkt frätande kemikalier, så var noga med att på ett adekvat sätt ventilera området. Använd personlig skyddsutrustning såsom handskar, ett förkläde och glasögon, när du använder en dopp tank. Du kan betala för att få hela bilen doppade för att ta bort all färg från alla vinklar och vrår, eller doppa de enskilda delarna själv.

Instruktioner

• Häll kemisk strippa i en uppvärmd tank. Värmen bör inte överbetonas, som reaktion av kemikalier och färg kommer att öka värmen. En värmande filt virad runt en metal tank kan du uppnå den värme som behövs.

• Fyll en andra uppvärmd tank med rent vatten. Du kan lägga till en rengöringslösning som diskmedel, till tank.

• Fäst metall galgar till objektet som ska doppas. Du vill inte din hud att komma i kontakt med kemikalien. Galgar kan du sänka objektet i lösningen utan att röra den.

• Sänka objektet i tanken långsamt och gör det möjligt att ställa in i lösningen för perioder på 15 minuter. Se till att galgar är kvar ovanför vätskan så du kan ta bort objektet.

• Dra objektet långsamt och låt alla kemikalier rinna av i tanken. Upprepa processen som behövs.

• Sänk objektet i den uppvärmda vattentanken att skölja bort alla kemiska strippan. Upprepa reningsprocessen flera gånger för att ta bort alla kemikalier.