mynewspapers.net

Hur tar jag reda på min kostym storlek?

Hur tar jag reda på min kostym storlek?


Mäta själv exakt för att fastställa din kostym storlek är viktigt när du vill köpa en ny kostym. Även en hög kvalitet kostym kommer inte ser ut som om det är för stor eller för liten. Alltid få mätningar innan de köper en kostym, som dina mått kan ha ändrat sedan ditt senaste köp.

Instruktioner

• Mät bröstkorgen att bestämma din suit jacka storlek. Linda en flexibel måttband under armarna, att se till att den korsar över skulderbladen och den största delen av bröstet. Håll måttbandet tätt och parallell i golvet, men inte för hårt. Läs mätningen i inches.

• Åtgärd under armarna och runt bröstkorgen. Läs mätningen i inches och subtrahera sju från resultatet att få en relativ bröstet mätning. Jämför detta antal med din underarm bröstet mätning från steg 1. Ta den större av de två mätningarna och köpa motsvarande kostym storlek. Till exempel om större måttet är 40 inches, köpa en storlek 40 kostym.

• Linda måttbandet runt midjan precis ovanför din hipbones att bestämma din byxa storlek. Stå rakt, men gör inte suga din mage.

• Åtgärd från toppen av det inre benet längst ned i benet på ett par byxor som passar dig bra. Runda mätningen till den närmaste halv tum att hitta din innersöm mätning. Om du inte har ett passande par byxor att mäta, mäta från toppen av din inre lår till strax under din fotled. Kostym byxor kommer i olika Innerben längd, om du har att få byxorna skräddarsydda om Innerben längd du behöver inte är tillgänglig.