mynewspapers.net

Hur tar jag bort rost från en gräsklippare bensintank?

Hur tar jag bort rost från en gräsklippare bensintank?


I slutet av säsongen klippning omfattar bra gräsklippare underhåll tömma bränsletanken. Om bränsle går dåligt, kan det orsaka insidan av en bensintank att rost. Ta bort denna rost kan vara knepigt när du inte ens kan få på den. Men att ta bort rosten är nyckeln till att återställa tanken till gott skick. Lyckligtvis finns det ett antal produkter du kan använda för att reparera din lilla bensintanken.

Instruktioner

• Tömma tanken bensin med en hand-pumpade hävert. Placera ena änden av hävert i tanken. Placera den andra änden i en plast bränsle förvaringsbehållare. Börja hävertera genom att pumpa squeeze-lampan av hävert slangen. Hävert kommer att dra gas från tanken in i behållaren.

• Ta bort bensintanken genom att skruva loss den från motorn i gräsklipparen med en skruvmejsel. Transportera bensin linjen genom att öppna klämman på bensin slangen med vass tång. Lyft bensintanken från gräsklipparen.

• Köpa en reparationssats som är speciellt formulerad för behandling av rost i en tank. Avstå från slipning på insidan av din tank. Många små motorer gastankar är belagda med ledningen på inre att förhindra rost. Genom att slipa rost i tanken, du kommer att ta bort mer av bly beläggning och kommer att orsaka framtida utbrott av rost.

• Lägg till en tank cleaner i bensintanken att ta bort rester som slam. Skvalp renare runt eller skrubba insidan av tanken med en flaskborste. Häll vätskan i en plastbehållare ska bortskaffas.

• Häll rost remover i din tank. Den rost remover kommer att ta bort rost och förbereda inre av tanken att få en sealer som förhindrar framtida utbrott av rost. Skrubba eller skvalpar det rost remover runt tanken. Nästa, häll den rost remover i en plastbehållare.

• Häll en tank sealer i tanken. En sealer kommer Övermålningsbar insidan av tanken så att det inte kommer att rosta igen. Skvalp remsan runt i tanken och sedan hälla det.

• Sätt tillbaka bensintanken till gräsklipparen. Spänna fast slangen på plats och fyll tanken med bensin.