mynewspapers.net

Hur tar jag bort koppar färg från hår?Färga hår en eldröd är moderiktiga och intressant, men när färgen på val går från rött till en annan färg, koppar slutar upp att vara det slutliga resultatet. Ens start från mörkare färger och flyttar till ljusare färger kan resultera i en oattraktiv eller irriterande ihållande koppar snarare än rekommenderad färg. Ta bort koppar färg från hår tar lite jonglering och vård, men slutresultatet är värt ansträngningen.

Instruktioner

• Färga hår en färg som har aska undertoner snarare än gyllene undertoner. En gyllene blond kan se bra på rutan, men när färgning från andra färger till golden blont, rödaktig färg i färgen kan resultera i koppar, speciellt om du börjar med en mörkare färg. Använd en aska blonda eller liknande askgrå färg i stället. Det finns ingen röd i aska färger, och slutresultatet har minimal eller ingen koppar i håret.

• Band håret. Strip tidigare färg från håret innan färgning det igen. Strippning färg, oavsett om det är röda, blond eller med svart, gör nästa färg minnet bättre och förhindrar koppar färg. Om en kopparfärgad färg leder efter färgning av håret, remsor färg och börja om igen.

• Använd ett schampo för färgat hår som har blå undertoner. Dessa finns på skönhet leverans butiker och hjälpa ta bort kopparfärgad färg från håret. Ash hår färger har de blå undertoner som eliminera guld eller koppar färger och de blå underton i vissa schampon har samma resultat. Om du är osäker om schampo, be butiken expediten om hjälp. Skönhetssalong leverans butiker har ett större urval än typiska butiker och ibland förvirrande att navigera.

• Bleka håret innan färgning. Detta är särskilt viktigt om färgning hår en ljusare färg än den naturliga färgen. Bleach är skadligt, men det enda sättet att ta bort den tidigare färgen, om det är rött, svart, brun eller ens ljusa lila eller rosa, är att bleka håret och ta bort alla av färg. Färga hår efter blekning och sedan skick håret tungt för en vecka eller så för att hjälpa håret återvinna.