mynewspapers.net

Hur tar jag bort en 1997 Ford Pickup dörrhandtag?

Hur tar jag bort en 1997 Ford Pickup dörrhandtag?


1997 Ford lastbil line-up med F-serien lastbilar och Ranger. F-serien och Ranger var tillgänglig i standard och extended cab versioner. Ta bort dörrhandtag på en 1997 Ford pickup är nödvändig om de blivit skadad eller trasig. F-serien och Ranger lastbilar ställs in på ungefär samma sätt, med undantag för om lastbilen har power windows eller inte.

Instruktioner

• Öppna dörren med handtaget måste du ta bort. Ta bort alla bultar och fästelement från inre dörrpanelen med en 3/8-tums enhet ratchet och uttag och en trimma klipp borttagningsverktyg.

• Ta bort fönster startveven locket med en platt skruvmejsel om din lastbil har manuell windows. Ta bort centrum ställskruven från den övre delen av handtaget med en Phillips skruvmejsel. Vrid skruven moturs för att ta bort den från fönstret startveven sedan dra bort handtaget.

• Skjut dörrpanelen uppåt för att ta bort det från övre fönstret banan. Ta bort den inre dörrpanelen från lastbilen.

• Inspektera och hitta vevstakar kopplad till handtaget. Det finns tunna metall vevstakar som ansluter olika delar av dörren öppning och låsning mekanismer. Ta bort vevstaken plast klippen från ändarna av stavarna där de länka till handtaget. Använda en platt skruvmejsel ta bort plast klippen från stavar.

• Ta bort handtaget monteringsdetaljer från insidan av handtaget med en 1/4-tums enhet ratchet och uttaget. Ta bort muttrarna som håller dörren handtag reglarna på plats. Vrid handtaget och dra ut det ur dörren från utsidan av lastbilen.