mynewspapers.net

Hur ta reda vad belyser skulle se bra ut på dig

Hur ta reda vad belyser skulle se bra ut på dig


Allas hår har naturliga höjdpunkter. Om du visar ditt hår i ljuset, kommer du se underströmmar av minst en färg. För att se till att du har valt de bästa höjdpunkterna för ditt hår, prova att komplettera din naturliga hårfärg och din hudton. Din höjdpunkter bör framhäva din naturliga skönhet.

Instruktioner

• Hitta ett rum med bra belysning och en spegel. Badrum med belysning runt spegeln eller god stark belysning i taket räcker ofta. Se till att du kan se håret klart.

• Undersök ditt hår under ljuset. Flytta ditt huvud runt i olika vinklar i förhållande till spegeln för att observera bästa.

• Vara försiktig med ditt naturliga hår belyser. Som ljuset fångar det i olika vinklar, kommer du se inslag av andra färger i håret naturligt. Detta är naturliga höjdpunkter. Att välja konstgjorda belyser att komplettera dessa naturliga höjdpunkter bäst kommer att föra fram olika nyanser av din naturliga hår.

• Titta på tidningar om du inte gillar naturligt höjdpunkter i håret. Det finns många frisyr tidningar finns i livsmedelsbutiker och apotek. Alternativt kan du titta på musikvideor och kändis tidskrifter och se vilka typer av höjdpunkter andra kvinnor har.

• Överväga din hårfärg. Om ditt hår är mörkt, kanske bäst lättare höjdpunkter, som blond eller ljusbrun, komplettera den. Om du har blont hår, kan du prova brun höjdpunkter för att stranden-blond utseende. Om ditt hår ljus brunt, du kan försöka mörkare bruna eller rödaktiga höjdpunkter, medan om ditt hår är rött, du kan välja att ha rödbrunt eller brun höjdpunkter i.

• Försök att komplettera din hudton också. Om huden är blek och väljer höjdpunkter som är för mörk, kan du sluta se ut som ett spöke. Om din hud har en massa röda, särskilt i ansiktet, kommer att något alltför rödaktig föra fram rodnad.