mynewspapers.net

Hur ta reda på vilken storlek på byxor du bär med ditt midjemått?

Hur ta reda på vilken storlek på byxor du bär med ditt midjemått?


Till skillnad från jeans finns det oftast ingen midjemått på taggen storlek i byxor eller byxor. Detta lämnar vissa kvinnor undrar exakt vilken storlek att köpa när det är dags att uppdatera garderoben; eller mer exakt var man ska börja. Om du inte använder storlekstabell i en katalog, kan det finnas en fluktuation av exakt dimensionering. Storlekar varierar dessutom från designer till designer. Men det finns några grundläggande riktlinjer som du kan använda för att fastställa din ungefärliga storlek i USA dimensionering system.

Instruktioner

• Stå upp inför en helfigursspegel och hitta din naturliga midjan genom att hitta den smalaste delen av din torso. Detta är oftast ungefär samma nivå som naveln. Om det finns ingen definition i midjan (inga uppenbara buckla), naveln lagerställe används som en allmän vägledning. Du kan använda en bit snöre binds tätt och bekvämt runt midjan. Böj på varje sida och strängen ska flytta till din naturliga midja.

• Stå rak och andas ut försiktigt. Använd mjuka måttbandet drog undervisade mot din kropp. Mät din midja, att hålla tejpen platt runt hela midjan. Om du använt den sträng metoden för att hitta din midja, mäta över strängen, även om strängen inte är helt rak. Det nummer som skär med "0" på måttbandet är ditt midjemått.

• Anteckna detta nummer. Enligt dessa anvisningar, vi kommer att använda nummer 32, som enligt Medical News Today, är den genomsnittliga midjemått för amerikanska kvinnor åldrarna 18 till 25.

• Stå med fötterna ihop, klädd i bara underkläderna. Mät dina höfter och skinkor i avsnittet fullt ut. Det nummer som skär med noll på måttbandet är din höft eller "låg hip" mätning.

• Skriv ner din höft mätning.

• Hitta din midja-höft förhållande genom att dividera midjemått av höften mätning. Anteckna detta nummer. Detta kommer komma till hands ifall din förhållandet är över 0,8.

• Hitta din storlek genom att markera en katalog storlekstabell. Hitta ditt midjemått och leta efter motsvarande storlek. Till exempel enligt innovativa dimensionering webbverktyget, SizeWize, kommer att en 32-tums midja, i de flesta butiker och kataloger bära en storlek 12. Tänk på att du kunde gå så lågt som 8/10 på grund av designer fluktuationer, och lika hög som 12/14. Om din midja är större eller mindre än 32, gå upp eller ner därmed. Till exempel vore 31 tum en storlek 10 medan 33 inches skulle vara en storlek 14, etc. Om antalet midjan till hip ratio är större än 0,8, överväga att gå upp en storlek från diagrammet för att hysa din fylligare höft, trots din mindre midja.