mynewspapers.net

Hur ta reda på vem en registreringsskylt är registrerad förOm den enda ledtråd du har till någons identitet är deras registreringsskylt information, måste du göra lite detektivarbete för att hitta honom. I många fall registreringsskylt information skyddas i säkra databaser och är endast tillgänglig för licensierade undersökande proffs. Misströsta inte, dock. Det finns några bakdörren metoder för att hitta en person baserat på hans registreringsskylt nummer, inklusive internet-sökningar och olycksrapporter.

Instruktioner

• Skriv ner detaljerna licens plattan och bilen så fort du kan. Om det är något ovanligt om fordonet, söka ditt område och området där du såg det regelbundet. De flesta människor har dagliga rutiner som håller dem tillbaka till samma platser, och du sannolikt att hitta samma bil på en parkeringsplats i närheten om du vara vaksam.

• Hitta en lokal privatdetektiv och anställa honom. Privatdetektiver ofta har tillgång till databaser med registreringsskylt tal eller har gjort kontakter med lokala brottsbekämpande som kan vara villig att hitta registreringsnummer för dem. Till skillnad från poliser, som inte kan ge dig den information du söker, arbetar privata utredare för att få du svar.

• Registrera dig för en tjänst som erbjuder registreringsskylt erkännande och mata in informationen du har. Företag som #1 registreringsskylt Sök, Reverse registreringsskylt Search och Abika erbjuder kunder möjligheten att söka sina databaser för att hitta ägaren till en bil utifrån hennes registreringsskylt nummer.

• Gå personligen till din statens licens registret eller Institutionen för motorfordon om du var inblandad i en olycka med bilen i fråga. De kanske kunna förse dig med personens namn. Men du inte kommer att kunna få personens kontaktinformation, kommer har hans namn att hitta honom mycket lättare.

• Posta en annons på en lokala anslagstavla, som Craigslist, erbjuder en liten belöning för den som kan identifiera ägaren till en bil med registreringsskylt nummer.