mynewspapers.net

Hur ta reda på vad telefonen bolaget äger ett telefonnummer

Hur ta reda på vad telefonen bolaget äger ett telefonnummer


Telekombranschen innehåller en omfattande mängd telefonnummer, inklusive VoIP (voice over IP), traditionella mark linjer och mobilnummer. Det kan vara svårt att avgöra vilken telefon företag äger ett telefonnummer så många providers som finns tillgängliga för varje typ av telefon. Den nordamerikanska numrering planerar förvaltningen är utsedd att övervaka status för telefonnummer och vilket företag äger den. Använda deras hemsida för att leta upp ett visst telefonnummer.

Instruktioner

• Besök webbsidan NANPA och under "Rapporter" Klicka på länken för "Central Office koder." Klicka på länken för att komma åt "Central Office kod utnyttjade rapporten" som uppdateras i realtid för de mest exakta uppgifter.

• Klicka på den nedrullningsbara pilen bredvid "Stat" där det står "Välj" och välj rätt staten. Det här exemplet Använd "New York."

• Klicka på den nedrullningsbara pilen bredvid "NPA" där det står "Välj" och välj de tre första siffrorna i telefon kodexen, även känd som riktnummer. Det här exemplet Använd "585." Klicka på Fortsätt.

• Sök "NXX" kolumnen som innehåller prefixet telefon tre siffror i början av telefonnumret efter riktnummer för ditt angivna telefonnummer. Telefonnumret "585-547-XXXX" söker du efter "547" i kolumnen "NXX".

• Rulla över på sidan och titta i kolumnen "Företagsnamn" för att avgöra vilket företag äger numret. I exemplet ovan äger "Medborgare Telecomm Co av NY DBA Frontier Comm av NY" numret. Identifiera telefon Pris centrum genom att flytta till höger av en kolumn.