mynewspapers.net

Hur ta reda på hur många som vann på lotto

Hur ta reda på hur många som vann på lotto


Vinnarna i lotteriet ta hem allt från två dollar till flera miljoner dollar. De största lotterispel som Mega Millions eller Powerball, har stora vinnare på sina webbplatser. Varje dag, det finns nya vinnare lagt och det finns vinnare som sträcker sig tillbaka flera år. När jag försöker ta reda på hur många personer som har vunnit på Lotto, eller vunnit ett visst statligt lotteri, är kontrollera online det enklaste sättet.

Instruktioner

• Gå till Mega Million webbplats. Välj "Winner's Gallery". Alternativen på sidan Välj "Jackpot historia". Vinnarna är noterade på sidan "Jackpot".

• Gå till webbplatsen Powerball. Välj "Powerball nummer". Välja "Totala vinnare" alternativ direkt ovanför den senaste vinnande nummer. Sidan som öppnas kommer att ha totalt vinnarna i Powerball. Det har också en option för vinnare baserat på den nivån de vann.

• Titta på den statliga lotteri webbplatsen. Statliga lotterier har information direkt på webbplatsen för staten såsom Lotto eller ta 5. Välj "Vinnande nummer och utbetalningar". Välj den specifika spel föredrog och välj sedan alternativet "Sök Arkiv". Välj önskad tidsperiod för utbetalningar. Det finns val som vinnare för det senaste året eller lotteri arkiv. Läs resultaten. Om en vinnare vann på Lotto, finns som en vinnare. Om fler än en person vann på lotto på ett enda spel, är detta antal också listade som vinnare.