mynewspapers.net

Hur ta reda ett privat antalet telefonsamtal

Hur ta reda ett privat antalet telefonsamtal


Hantera upptåg eller störande samtal kan vara jobbigt. De kan härröra från telefonförsäljare och vänner. När du plocka upp telefonen, och du tycker att antalet inkommande samtal är privat, finns det några sätt att ta reda på numret. Vet att du kan behöva involvera polisen eller hitta annan juridisk hjälp i vissa fall, särskilt om du känner att du blir trakasserad upprepade gånger av uppringaren med privata nummer. Också överväga att ringa polisen om du får ett hot mot din person, din familj eller egendom.

Instruktioner

• Anteckna tider och dagar som du tar emot samtal från privata nummer. Du kommer att kunna bättre upptäcka mönster i samtal som har en skriftlig uppteckning samtal.

• Kontakta ditt telefonbolag och meddela kunden service företrädare som du tar emot upptåg eller trakasserande samtal från en privat nummer. Representanten kan kunna hjälpa dig, eller hon kan begära att du får en rättsordning hämtar information. Politiken som varje företag är olika, så prata med ditt telefonbolag om hur man hanterar sådana situationer.

• Installera ett program eller program som kommer att dirigera privat antal samtal till en tjänsteleverantör som kan hjälpa dig att låsa upp den privata nummer. Vissa tjänster kan skicka privata nummer samtal till sig själva, ta reda på numret och skicka tillbaka den till din telefon, när det gäller mobiltelefoner. TrapCall och Asterisk är två tjänster som kan spåra och avslöja en privat nummer. Samtal är en tjänst som du kan använda för att ta reda på vem som ringer dig också genom att slå * 57 från en tonvalstelefon telefonen eller 1157 från rotary telefon. En avgift kan åläggas att använda denna tjänst. Dessa tjänster är lagliga, men några, såsom fälla kallar har tagit upp vissa juridiska och etiska problem nyligen. Kontrollera med sekretesslagar av ditt information om dessa tjänster. Vissa kritiserar privata nummer avslöjande tjänster eftersom offer för våld i hemmet har fått privata nummer för personlig säkerhet resonerar. Också, vissa stater inte tillåter inspelning av samtal. TrapCall ger ett alternativ som ger de som ringer chansen att hänga upp efter att de har anmälts att samtalet kan registreras, och rekommenderar att denna tjänst inte åsidosättas på grund av statens lagar runt spela in samtal.