mynewspapers.net

Hur synkronisera Windows kontakter till Thunderbird

Hur synkronisera Windows kontakter till Thunderbird


Mozilla Thunderbird är ett open source program från skaparna av Firefox som tillåter användare att hantera sina e-postkonton och nyhetsfeeds. Thunderbird tillåter användare att spara sina kontakter i programmet; dock kan de kontakter som lagras i Windows kontakter importeras med hjälp av en gratis add-on tillgängliga från Mozillas webbplats. Thunderbird kan laddas ner gratis för både PC och Mac från Mozillas webbplats, och programmet kan länka till praktiskt taget alla e-postkonton med POP, IMAP- och Exchange.

Instruktioner

• Hämta tillägget Windows Contacts Importer från Mozillas webbplats (se resurser). När du uppmanas att spara filen, se till att det sparas i en lätt-till-access plats, till exempel skrivbordet.

• Öppna "Thunderbird" och klicka på "Verktyg," följt av "Tillägg."

• Klicka "Installera" längst ned i fönstret tillägg.

• Bläddra till den fil som laddas ner och klicka på "Öppna" för att ha Thunderbird automatiskt installera tillägget. För att slutföra installationen, kan Thunderbird kräva en omstart av programmet.

• Klicka på "Verktyg" och klicka sedan på "Importera Windows kontakter" för att importera Windows kontakter till Thunderbird.