mynewspapers.net

Hur sträng ljus från toppen av polack göra en julgranJulen är tid på året att inte bara spendera med vänner och familj, men det är också en möjlighet att njuta av Jul belysning, dekorationer och festligheter. Ett sätt att sprida holiday cheer är genom att dekorera ett träd med ljus. Bifoga strängar av ljus till toppen av en stolpe kommer att lägga till några utomhus semester kul. Här är ett förfarande för att konstruera en utforma som kan kopplas till toppen av en stolpe att göra det lättare att utföra.

Instruktioner

• Hålla bulle foten vertikalt som du mäta tjockleken på bulle på foten. Markera centrum med 4-8 prickar runt omkretsen.

• Applicera en remsa maskeringstejp på träets yta. Ena sidan av kassetten ska radas upp med prickar. Rita en linje med penna längs bandet att ansluta prickar.

• Tag en av krokarna med toppen i det jäms med den rad som du ritade. Spåra konturerna av kroken och markera där skruvarna kommer att behöva gå. Fortsätta proceduren runt hela bulle på foten. Christmas Light Show påminner att det är viktigt att konturerna av krokarna tätt spolas mot varandra, rakt och jämnt fördelade för dem att passa ordentligt.

• Borra hål för skruvarna som du bara markerade och bifoga alla krokar till bun foten med skruvarna.

• Ta bort den gängade stud som sticker ut från bun foten om du vill ändra den för att lägga till en stjärna till denna enhet. Christmas Light Show rekommenderar att du borra större hål för att passa en 4cm (1/2-inch) PVC pipe i för den stjärna som kommer utsträckning uppåt.

• Håll metall flänsen längst ned i bun foten, centrerar det och markera där de fyra skruvarna kommer att gå. Borra hål och fäst flänsen med skruvarna. Pekar av krokarna bör pekar uppåt och flänsen ska vara på botten av den slutliga produkten. Flänsen fäster vid toppen av stången.

• Bifoga strängar av ljus till krokar, sträcka ut dem till din önskad längd och bifoga dem till marken jämnt.