mynewspapers.net

Hur storlek Saucony löparskorSaucony är ett märke som är känt för sina löparskor. Och när det gäller löparskor, att få passform är viktigt. Även skor runt huset som är fel storlek kan vara obekväm, kan löpning med skor som är fel storlek orsaka blåsor och även allvarliga skador. Dimensionering dina Saucony skor är mer än bara att bestämma längden på dina fötter, emellertid. Det handlar också om bågen av fötterna, deras bredd och hur fötterna förändras när du kör.

Instruktioner

• Bestäm bågen av fötterna innan du går och handlar för din nya par Saucony löparskor. Detta får var och en av dina nakna fötter är våta. Sedan, steg ner på en torr papperspåse. En hög välvd fot med lämna en utskrift där din häl och framfot ansluts knappt. En platt-välvd fot, å andra sidan, lämnar en utskrift av hela undersidan av foten. De flesta människor är någonstans i mitten. Men om du har en hög eller platt båge, du behöver en speciell typ av Saucony löparskor utformats speciellt för att.

• Besök en sko butik som säljer Saucony löparskor. Även om du planerar att köpa dina skor online, är det en bra idé att prova dem på i en butik först. Fråga vakt att mäta din fot med Braddock enheten, som bestämmer längden och bredden på din fot.

• Prova på skor som är en halv - eller heltid size större än du behöver. När du kör, dina fötter svälla, och detta extra rum kan förhindra blåsor på vägen. Ett bra sätt att berätta om skorna är rätt passar är om det finns bredden på tummen mellan tån och slutet av skon.

• Kör med skorna på innan du köper dem. Butiker som är specialiserade på löparskor används till kunder jogga tillbaka och tillbaka, att se till att fötterna känner sig bekväm i den aktivitet som skorna är utformade för att göra.

• Beställa dina löparskor från Saucony webbplats (se resurser) om du behöver en unik och medelstora sko som är svår att hitta i butikerna. Exempelvis om du behöver en storlek 10 sko med en hög båge, kommer webbplatsen förmodligen vara det enklaste sättet att gå.