mynewspapers.net

Hur storlek Prada skor

Hur storlek Prada skor


Att få ett bra par Pradas att passa kan vara en utmaning, men slutresultatet är värt ansträngningen. Prada skor är tillverkade i Italien och är storlek i Europeiska storlekar. För kvinnor, storlekar sortiment i 30- och 40-talet; och för män, storlekar sortiment i 30-, 40- och 50-talet. Omvandlingen från en europeisk storlek till en amerikansk storlek är inte exakt, är det fortfarande möjligt att få europeiska storlekar för att passa på fötterna.

Instruktioner

• Få dina fötter är storlek. Du kan göra detta på de flesta stora varuhus eller Skoaffärer. Detta ger dig en exakta skostorlek.

• Ta denna storlek och jämföra det med ett diagram med den amerikanska motsvarigheten. Du kan använda ett sko passar diagram som den i avsnittet resurser eller be en medarbetare på varuhuset om ett. Till exempel, om du är en kvinna och en storlek 38 i europeisk storlek, är du en storlek 7 eller 7.5 i amerikansk storlek.

• Plocka ut ett par Prada skor. Hitta en stil som du gillar och prova dem att se hur de passar. Innan du köper ett par online, måste du prova på en liknande stil i butikerna.